Köszönettel


Szeretnénk köszönetünket kifejezni minden pedagógusnak, akik megtiszteltek minket bizalmukkal, és az elmúlt közel 10 évben bábszínházunk mellett döntöttek. Köszönjük, hogy szakmai véleményeikkel folyamatosan segítették munkánkat. Ugyanígy köszönet jár az elõadásainkat figyelemmel kísérõ gyermekeknek is, akik a maguk természetes õszinteségükkel mondták el véleményeiket, és tették meg javaslataikat, hogy bábszínházunk a lehetõ legmagasabb színvonalra tudjon emelkedni. Többek között az õ érdemük is, hogy mára már minden hónapban több ezer gyermeket szórakoztathatunk Európa szerte 4 nyelven. Ezzel a Tick-Tack Bábszínház Európa egyik legnépszerûbb bábszínháza lett.

Továbbra is valljuk, hogy a gyerekeket csak a klasszikus mesei elemekkel, egyszerû fordulatokkal, és erõszakmentes problémamegoldásokkal lehet szórakoztatni.  E mellett tettük le hitünket, és ennek jegyében írjuk meséinket is, melyekben fontos szerepet kap a zene, a természet, és az interaktivitás.

Örülünk, hogy pedagógusok százai osztják filozófiánkat, és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a napjaink ellenõrizhetetlen médiáiból sugárzó ingerek mellett el tudjuk vinni a gyereknek az önfeledt kacagás, és szórakozás élményét.