Köszönettel

Szeretnénk köszönetünket kifejezni minden pedagógusnak, akik megtiszteltek minket bizalmukkal, és az elmúlt közel 10 évben bábszínházunk mellett döntöttek. Köszönjük, hogy szakmai véleményeikkel folyamatosan segítették munkánkat. Ugyanúgy köszönet jár az előadásainkat figyelemmel kísérő gyermekeknek is, akik a maguk természetes őszinteségükkel mondták el véleményeiket, és tették meg javaslataikat, hogy bábszínházunk a lehető legmagasabb színvonalra tudjon emelkedni. Többek között az ő érdemük is, hogy mára már minden hónapban több ezer gyermeket szórakoztathatunk Európa szerte 3 nyelven. Ezzel a Tick-Tack Bábszínház Európa egyik legnépszerűbb bábszínháza lett.

Továbbra is valljuk, hogy a gyerekeket csak a klasszikus mesei elemekkel, egyszerű fordulatokkal, és erőszakmentes problémamegoldásokkal lehet szórakoztatni. E mellett tettük le hitünket, és ennek jegyében írjuk meséinket is, melyekben fontos szerepet kap a zene, a természet, és az interaktivitás.

Örülünk, hogy pedagógusok százai osztják filozófiánkat, és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a napjaink ellenőrizhetetlen médiáiból sugárzó ingerek mellett el tudjuk vinni a gyereknek az önfeledt kacagás, és szórakozás élményét.